Kedves blogom leendő olvasói!

Először is szeretném megköszönni, hogy idő szakítatok a blog olvasására. Úgy gondolom az első bejegyzésem szóljon arról, hogy miért, hogyan jutottam arra az elhatározásra, hogy én is beállok a blogot írók közé, miről fognak az írások szólni egyáltalán és egyáltalán mi a célom ezzel az egésszel.
Nos, ahogy kedves Dávid barátom blogcíme szól: "Blogolni divatos". Ez így igaz, hiszen blogot írnak politikusok, csoporttársaim, ismerőseim egész sok ember. A célok persze változatosak, valaki ír a saját életéről, valaki elméleti fejtegetésekbe bonyolódik, valaki városokról, munkáról. Visszautalva Dávidra, ő ösztönzött arra, hogy belefogjak én is.
A címről csak annyit, hogy admirális azért lett a blog címe, mert a többi név amit szerettem volna foglalt volt.. :D De, hogy miért pont admirális azt a későbbiekben elárulom....
Eleinte azt tervezem, hogy rendszeresen írok majd, remélem azért látogatóim is lesznek a későbbiekben.

Szerző: AzAdmirális  2010.08.07. 21:43 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://admiralis.blog.hu/api/trackback/id/tr112206304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása